Súhlas so spracovaním osobných údajov

Týmto dávam súhlas spoločnosti CCoolPeople Technology a.s., CoolPeople Personal s.r.o., CoolPeople s.r.o., CoolPeople GmbH a Hire Heroes s.r.o., aby ma zaregistrovala a evidovala vo svojom CRM systéme, v ktorom eviduje uchádzačov o zamestnanie, a aby všetky mnou poskytnuté údaje spracovala na účely výberového konania v tomto CRM systéme.
Po dobu trvania registrácie žiadateľa zaregistrovaného v systéme CRM je spoločnosť CoolPeople Technology a.s., CoolPeople Personal s.r.o., CoolPeople s.r.o., CoolPeople GmbH a Hire Heroes s.r.o. oprávnená:
- kontaktovať moju osobu s cieľom ponúknuť mi účasť na výberovom konaní na vhodné voľné pracovné miesto
- spracúvať moje osobné údaje na účely profilovania s cieľom uľahčiť výber vhodného voľného pracovného miesta pre mňa
- spracúvať moje osobné údaje na účely celého procesu a hodnotenia výberového konania
- poskytnúť moje osobné údaje klientom, ktorí sa pýtajú na pracovné miesto, ktoré je pre mňa vhodné.

Zároveň súhlasím s tým, aby mi spoločnosť CoolPeople Technology a.s., CoolPeople Personal s.r.o., CoolPeople s.r.o., CoolPeople GmbH a Hire Heroes s.r.o. ponúkala vybrané voľné pracovné miesta a zasielala mi informácie o marketingových akciách (komunikácia môže prebiehať napríklad prostredníctvom e-mailu alebo telefonického rozhovoru).

Súhlas udeľujem na obdobie 5 rokov, pokiaľ ho neodvolám skôr.

Potvrdzujem, že udelenie vyššie uvedených súhlasov je dobrovoľné. Svoj súhlas môžem s účinnosťou do budúcnosti odvolať. Odmietnutím alebo odvolaním súhlasu sa nevystavujem žiadnym negatívnym dôsledkom.

Ak sa rozhodnem svoj súhlas odvolať, môžem tak urobiť na webovej stránke info@coolpeople.cz alebo zaslaním písomného oznámenia, prípadne osobnou návštevou sídla spoločnosti alebo jednotlivých pobočiek.